קולינריה טובה- הכול מתחיל בציוד טוב קצת היסטוריה: מסעדות בתל אביב הן דבר שבשגרה אך אם תדפדפו בדפי ההיסטוריה תראו שלא תמיד היה הדבר פשוט. מסעדה בתל אביב בתקופת הצנע התמודדה עם תקנות מחמירות ועם פקחים שחיפשו בה מוצרים כגון בשר עוף וביצים ללא פיקוח. אבוי אם נתפסה מסעדה שכזאת, רישיונה נשלל לתקופה. משנות התשעים מתחילות לצוץ בתל אביב מסעדות, ברים, מסעדות ביסטרו ומסעדות שף ברמה שלא מביישת את לונדון וניו יורק. העיצוב נע בין קו הייטקיסטי נקי למשעי, לעיצוב קלאסי נוסטלגי. בהמשך קמו כמה מסעדות שנכנסו לקאנון הישראלי. מסעדת "אלבאבור" במלון דן אקדיה – מסעדה כשרה עם מאכלים מהמטבח הערבי ישראלי. מסעדת "סאקורה" מסעדת גורמה אשר מתייחדת בהיותה מסעדה לילדים. ציוד למסעדות בתל אביב חייב להיות ברף גבוה. תל אביב - עיר ללא הפסקה עיר שממתגת את עצמה כעיר המסחר הגדולה בארץ ואחת הערים המתוירות חייבת להוכיח את עצמה גם בתחום הקולינארי, ולא לאכזב. "מטבח מקצועי משמש כמה אנשי צוות – טבחים ושף בעת ובעונה אחת, כאשר כולם חייבים לתפעל את הציוד בצורה הנכונה והיעילה ביותר על מנת למנוע בזבוז זמן."
מה חשוב בציוד למסעדות בתל אביב?
יש שוני מהותי בין ציוד למטבח פרטי למטבח מקצועי של מסעדה בתל אביב. מטבח מקצועי משמש כמה אנשי צוות – טבחים ושף בעת ובעונה אחת, כאשר כולם חייבים לתפעל את הציוד בצורה הנכונה והיעילה ביותר על מנת למנוע בזבוז זמן. המטבח המקצועי משמש להגנת אינספור מנות יחד עם זאת חובה לשים דגש ולמנוע מצב של לכלוך, בלגן. בנוסף יש להיערך בהתאם עם מקומות אכסון נאותים. ישנן מסעדות אשר מקבלות את הסחורה למחסן, אך מסעדות גדולות בעלות נפח עבודה גבוה – המוצרים יעברו ישירות להכנה. רבים בוחרים דווקא בחברת ה"נקודה החמה" מגדולי היבואנים בארץ להזמנת ציוד למסעדות בתל אביב – מדוע?
תמיד שואלים אותנו מה הסיבה שהצלחנו לצבור מוניטין ושם? יש לכך שתי סיבות עיקריות:
1. אנו חברה בעלת ניסיון של כשני עשורים בשוק
2. אנו מציעים מגוון גדול של ציוד למסעדות / למטבח המוסדי / המקצועי. באיכות על ורמה המתקדמת ביותר. ישר מהיבואן!
אנו גאים לציין כי הלקוחות שלנו חוזרים אלינו שוב ושוב. נסו גם אתם והיווכחו.