הנקודה החמה - Hot Point - ציוד מקצועי למסעדות

חייגו עכשיו - 072-3355410

הנקודה החמה

ציוד מקצועי למטבח הביתי והמוסדי

דף הבית >> מידע מקצועי >> ציוד מקצועי למסעדות
 

ציוד מקצועי למסעדות

 לציוד מקצועי למסעדות יש חשיבות קריטית להצלחת המסעדה. שימוש בציוד לא מקצועי ולא איכותי, יוביל, בסופו של דבר, לחוסר יעילות בעבודה השוטפת במטבח. שימוש בציוד מקצועי מוביל גם לחסכון בזמן וגם מאפשר להכין מנות בסטנדרטים גבוהים. רק דמיינו שאתם בשעות ה״פיק״ במסעדה ובעקבות שימוש בציוד מיושן שמקרטע או לא עומד בעומס, אתם נתקעים עם מנות שלא ניתן להוציא בזמן, או עם עשרות צלחות וכוסות שעכשיו מחייבים שטיפה ידנית. העומס שעשוי להיווצר, יוביל לתגובת שרשרת שתתחיל מצד הלקוחות שסבלנותם פוקעת, למלצרים שילחיצו את עובדי המטבח ועד לעובדי המטבח עצמם, שירגישו חסרי אונים. לא מדובר בתסריט דרמטי אלא בסיטואציה שעלולה לקרות כאשר חוסכים בציוד איכותי ומנסים לחסוך בעלויות על הדברים הנחוצים, כדי לנהל מטבח שיתפקד בצורה הטובה ביותר.

בין בריאות למקצועיות

ציוד מקצועי למסעדות, לא רק מאפשר עבודה יעילה במטבח, אלא גם משמש כמקדם הגנה בריאותי. כאשר אתם עובדים עם ציוד לא איכותי שעובד בצורה מגמגמת, מחליד במהרה ולא מתנקה במהירות, אתם עלולים לספק מוצרים עם טעם לוואי, שלא נדבר על שאר הצרות הבריאותיות שיכולות להגיע עקב שימוש במוצרים לא מקצועיים.
 
בשוק כיום קיימים סוגים רבים של מוצרים שיכולים לשדרג לכם את מטבח המסעדה מקצה לקצה. כמובן, שבסופו של יום לא כל מוצר יתאים למסעדה שלכם, שכן המון מוצרים מתאימים לסוג מסעדות מסויים. למשל טבון לחימום פיצות, יהיה פחות  שימושי במסעדת דגים. אך זה ממש לא משנה מה הנישה שלכם, ובמה המסעדה שלכם מתמחת, כי ניתן להתאים ציוד שונה לכל מסעדה.

מה כולל ציוד מקצועי

קיים מגוון עצום של ציוד מקצועי למסעדות, החל מסכום שמונח על השולחן ועד התנור שאיתו עובדים במטבח. כבר עברו הימים שהלקוח היה נכנס למסעדה הביתית והיה מספיק לו רק הטעם של האוכל. היום, מסעדות מוכרות הרבה יותר מאוכל. הן מוכרות חוויה. לכן, לא משנה עד כמה המנה שהשף הכין טעימה, אם המסעדה לא תהיה מעוצבת, או לא תשתמשו בסכום וצלחות שמושכים את העין, או שהאווירה הכללית במסעדה לא תשדר תחושה נעימה, הלקוח יגיב בהתאם.
בדיוק בגלל שהיום מסעדות מוכרות חוויה ולא אוכל, חשוב מאוד להקפיד כי כל הציוד שאתם משתמשים בו הוא ברמה הגבוהה ביותר. בין אם מדובר בציוד שקהל הלקוחות לא רואה, כמו מקררי דלפק,תנורים, מדיח, פלטות חשמליות ושאר האלמנטים אשר נמצאים במטבח רחוק מעינו של הלקוח, או בציוד שהוא כן רואה מול העיניים. כל פרט קטן נבחן. לכן הקפידו להשתמש בציוד המקצועי ביותר, לא רק במטבח אלא בכל רחבי המסעדה. ציוד מקצועי משדר מקצועיות. לא רק לקהל הלקוחות, אלא גם לעובדים. הערך אותו מייחס העובד למקום עבודה שהמנהלים/ בעלים משקיעים בו, יגרום לו להתנהג בהתאם. עובד שעובד בסביבה מקצועית מנסה להתאים עצמו לסטנדרטים. אל תתפשרו על הציוד המקצועי למסעדה שלכם.



 
ציוד מקצועי למסעדות